duminică, 28 martie 2010

Cum ne imbracam in timpul sarcinii.





Acum ca esti insarcinata te intrebi probabil cat de mult va trebui sa iti schimbi garderoba, pe masura ce vei lua in greutate si te vei "rotunji".

Incepi sa cauti magazinele cu haine speciale pentru gravide sau pur si simplu incepi sa te imbraci in haine mult mai largi. Camasa in carouri chic a sotului tau care iti falfaia pe tine acum cateva luni? E numai buna sa stai cu ea prin casa.

Insa nu uita un lucru foarte important. Cu cat te vei simti mai bine psihic, cu atat si fizicul tau te va ajuta. Asadar, e esential sa "iti placa de tine" si in continuare, cu noile forme.

Poti fi foarte usor moderna si chic si cand vei avea burtica de 8 luni. Cum? Alegand cu intelepciune vestimentatia si tragand cu ochiul la recomandarile specialistilor!

  • Bluzele
  • Alege materiale moi, elastice, din fibre naturale, care sa nu iti preseze abdomenul sau sanii si in care pielea sa poata respira lejer.

    Poti alege bluzite vaporoase, cu cat vremea calda se apropie, iar cele cu cusatura imediat sub sani reprezinta o alegere fericita.

  • Pantalonii

  • Daca sunt prevazuti cu snur, e foarte bine, caci inseamna ca pot fi ajustati in talie in functie de burtica. Plus ca sunt foarte confortabili si de regula sunt croiti din materiale usoare si care "pica" lejer pe langa corp.

    Evitati in perioada asta jeansii, pe langa faptul ca materialul este destul de rigid, putini sunt si ajustabili in talie, asa ca probabil te vei chinui inutil imbracata cu ei.

  • Rochiile

    Ca si in cazul bluzelor, se aplica regula materialului usor si confortabil.

    Rochia poate fi lunga, acoperind gleznele, mai ales in cazul materialelor vaporoase, cu cusatura sub sani sau cordon lejer in talie.

    Insa lungimea ei se poate opri si deasupra genunchiului, mai ales in cazul in care ai picioare frumoase, iar retentia de lichide nu le-a afectat aspectul.

  • Dres-ul

  • In perioadele racoroase este bine sa porti dres, chiar daca unul subtire, insa cu mare grija la elasticul din talie si la elasticitatea lui in general.

    Evitati combinatia dres-pantof cu toc inalt, caci oboseste inutil organismul. Insa de evitat sunt si pantofii fara toc deloc, caci solicita in perioada aceasta coloana.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu